Massage

Vadee Ayurveda massage

AYURVEDA india thai massage - with warm herbal compress

Låt mig berätta mer om massagen

Den hälsomassage som jag behandla dig med, frigör emotionell stress som lagrats i vävnader. Du känner dig därefter mer avslappnad. En effekt blir att sömnen blir bättre. Detta då du får bättre balans i energiflödena.

 

Indisk Thai massage med olja innebär tryckande med tummar och pressande med handflator som behandlar djupt liggande bindväv, vilket stimulerar lymfan (vävnadsvätskan).

 

Efter 1,5 timmars behandling är kroppen och huden mer levande än någonsin. Blodet börjar flöda friare och kroppens flexibilitet ökar. Kroppens eget endorfin och energi frigörs vilket minskar smärtan och stress i kroppen samt ökar känslan av välbefinnande.

 

Behandlingen är även bra mot vätskeansamlingar och celluliter.

En cellulit är en inflammation i fett-vävnaden som gör att huden svullnar

Läs mer om massage

Massage är, definitionsmässigt, systematisk manipulation av mjuk-vävnader. Man har använt massage i tusentals år för avkoppling och för att återge samt främja god hälsa för både kropp och själ.

 

En massage kan vara väldigt skön, behaglig och avslappnande (halvkropp tar ca 30 minuter och helkropp ca 60). Min massage tar 1,5 timme för att säkerställa ett bra välbefinnande för dig som kund. Min massage kan också vara väldigt specifik och inriktad på att behandla särskilda problem. Faktum är att de vanligaste orsakerna till värk är muskelrelaterade. Dessa går bra att diagnostisera och behandla med massageterapeutiska metoder.

 

Regelbunden massage är effektiv mot ryggvärk, nack- och axelbesvär och kan också ofta vara nyckeln till att behandla huvudvärk, musarmsbesvär och ischias. Även om man inte har tidigare besvär så är massage förebyggande och den bidrar till ett allmänt välmående.

 

Massage reducerar stress som uppstått på grund av mental och fysisk utmattning. Massage hjälper till att lösa mentala och fysiska spänningar samt förbättrar reaktionstider och produktivitet. Massage kan även hjälpa till att förbättra den kardiovaskulära effektiviteten och immunsystemet samt signifikant reducera återhämtningstider efter skador. Några av fördelarna med massage är ökad koncentration, bättre hållning och sömn. Massage kan även reducera högt blodtryck

.

Unna dig massage

 

• Stimulerar och ökar blodgenomströmmningen

• Stärker vävnad samt hårets styrka och tillväxt.

 

• Ger avslappning av all muskulatur.

.

• Ger lindring och balanserar energiflödena

• Stimulerar cirkulationen i nacke och axlar.

 

• Stimulerar och dränerar lymfkörtlarna

 

• Hjälpa kroppen göra sig av med slaggprod.

• Sträcker upp vävnader i nacke och axlar.

 

• Minskar problem med bihålor.

 

 

 

 

500 kr för 1,5 timme

Tänk på:

Tänk på att inte ta smärtlindrande medel eller alkohol före behandling.

 

Om du har medicinska besvär eller allergier, var vänlig och ange detta i samband med bokningen. Nämn också om du är gravid

 

Min engelska är bra men jag talar lite tragglig svenska men oroa dig inte - vi förstår varann

 

 

 

BOKA NU!

 

 

Boka via min man Jan: 070 577 2551

Vid frågor så ring eller E-mail: jan@itcsn.se